DJ, LYD OG LYS I BRYLLUP

DJ Bryllup Stavanger

«Vi jobber for at deres dag skal bli perfekt, derfor er alle detaljer viktige».

I forberedelsene er det trygt å ha med noen som har erfaring fra bryllup. Vi kommer med innspill på programmet og sammen legger vi en plan på kjøreplan og ønsket stemning for kvelden. Under kan du lese mer om hva vi kan tilby og nederst finner du bilder og videosnutter fra noen av våre bryllup.

DJ I BRYLLUP

Vår erfaring er at en DJ er svært nødvendig der det ønskes full fest på dansegulvet.

I forberedelsene blir vi bedre kjent med brudeparet og danner oss et bilde av hvordan dere ønsker festen. Med innspill fra dere og ved å lese stemningen håndplukkes musikken og mikses sammen slik at dere kommer i feststemning og får en kveld dere aldri vil glemme.

En DJ kan også løfte stemningen mellom vielse og middag og kan hjelpe til med mikrofoner og musikalske innslag,

DJ Bryllup Stavanger

PROFESJONALITET FRA A TIL Å

Dette er deres viktigste dag og våres viktigste jobb. Ingenting er etterlatt tilfeldighetene og vi har en høy stolthet i arbeidet og produktene vi leverer.

DJ stiller alltid pent kledd i dress, lyd og lysutstyr er satt opp i god tid før gjestene ankommer, alt av kabler skjules, og vi har backup av hver minste ting vi leverer slik at om noe som helst skulle skje, vil vi ha løst utfordringen før noen av gjestene har merket noe.

DJ Bryllup Stavanger

VIELSE

Det begynner å bli mer og mer vanlig å ha vielsen samme lokasjon som festen holdes.

Vi kan ta oss av det tekniske og levere trådløse mikrofoner slik at alle gjestene hører hver ord som blir sagt.

Vi kan også levere en DJ som spiller bakgrunnsmusikk/minglemusik mellom vielse og bordsetting, slik at stemningen blir litt løsere og gjestene kommer i den rette stemningen.

DJ OG SAXOFON

Vi jobber med svært erfarne saxofonister som vil kunne gi festen “det lille ekstra”. Saxofonisten spiller sammen med DJ og er samtidig med på festen og danser på gulvet sammen med gjestene.

En saxofonist kan for eksempel også spille når gjestene ankommer lokalet i oppholdet før middagen serveres. Hør med oss for pris.

LYD OG LYS

Profesjonelt lyd og lys er (faktisk) en veldig viktig brikke for å skape fullt trøkk på dansegulvet. Vi leverer lyd og lysutstyr av øverste kvalitet og tilpasser dette for å passe i deres lokaler.  

Riktig belysning kan gjøre veldig mye med et lokale, og ved å lyssette enkelte detaljer, vil man kunne løfte helhetsinntrykket flere hakk. Når festen er i gang vil lys på dansegulv kunne bidra til å skape skikkelig partystemning.

DJ Bryllup Stavanger

KONTAKT OSS

Fortell oss litt om hva dere er på jakt etter så kan vi fortelle hvordan vi har lyst å få det til!

Blank Form (#3)

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

DJ Bryllup Stavanger
Solastranden Gård – Maskinhuset.
Rent oppsett med spesiallaget DJ-møbel og 4 LED staver og dekorbelysning langs vegg
Solastranden Gård – Låven. Dekorbelysning langs vegger
DJ Stavanger
Rent oppsett med LED Staver og “moving heads” på tårn
DJ BRYLLUP Stavanger
200+ personer på Atlantic Hall
First Dance
First Dance
DJ + Saxofon
Solastranden Gård – Låven. God gang på dansegulvet med allsang!
Atlantic Hall ble omgjort til en liten nattklubb
Sola strandhotell

Belysning

DJ Stavanger

«Med litt belysning kan en forvandle et trist kontorlandskap til et innbydende festlokale».

Vi har forskjellige typer lys som kan bidra til å skape den rette atmosfæren for deres fest. Lys kommer i forskjellige former og fasonger, med eller uten ledning. Felles for dem er at de kontrolleres fra et panel som gjør at de kan inngå i et større lysarrangement. For eksempel når det blir introdusert en artist eller en taler eller når lokalet forvandles om til en liten nattklubb.

Vi legger sammen en plan for hvordan lokalet lyssettes, hva som skal fremheves og farger som ønskes.