DJ Firmafest / Kick-off

«Vi jobber for at deres arrangement skal bli perfekt, derfor er alle detaljer viktige».

Hva kan vi gjøre?

I forberedelsene er det trygt å ha med noen som har lang erfaring med ulike fester. Vi kan komme med innspill på programmet og sammen legger vi en plan på kjøreplan og ønsket stemning for kvelden. 

DJ, saxofonist, trubadur 

Sammen med noen innspill fra dere og ved å lese stemningen utover kvelden håndplukkes musikken slik at dere og gjestene kommer i feststemning og får en heidundranes feiring. En DJ kan være fint å ha for å skape god stemning når gjestene ankommer lokalet,  men er et must for å ta festen til sitt potensiale på kvelden og ut over natten. 

Vi tilbyr også trubadur eller saxofonist dersom dere ønsker levende musikk. For eksempel når gjestene ankommer lokalet kan DJ og saxofon spille for å skape en magisk stemning.  

Lyd og lys

Riktig belysning kan gjøre veldig mye med et lokale, og ved å lyssette enkelte detaljer, vil man kunne løfte helhetsinntrykket flere hakk. Når festen er i gang vil lys på dansegulv kunne bidra til å skape skikkelig partystemning. 

Profesjonelt lyd og lys er (faktisk) en veldig viktig brikke for å skape fullt trøkk på dansegulvet. Vi leverer lyd og lysutstyr av øverste kvalitet og tilpasser dette for å passe i deres lokaler. 

Konferansier

Trenger dere noen til å holde en rød tråd gjennom kvelden kan vi tilby konferansier slik at dere kan lene dere tilbake å glemme alt av organisering denne kvelden. Vi tilbyr konferansierer i forskjellige prisklasser slik at dere kan finne en som dere er trygge på. 

Teknisk

Ofte er det, av ulike årsaker, behov for trådløse mikrofoner, bakgrunnsmusikk eller å vise noe på en storskjerm. Ingenting er mer fortvilende og skaper mer unødvendig stress enn at noen står forsøker å få det tekniske til å virke eller at lyden er altfor høy eller svak. Vi tilbyr å ta ansvar for at alt går på skinner gjennom hele festen, og kan spille tilpasset bakgrunnsmusikk fra gjestenes ankomst og under middagen dersom dere ønsker det. 

Skriv ned litt informasjon om hva dere ser for dere så vil vi komme med forslag til hvordan vi kan gjøre dette.

Blank Form (#3)

Bilder/film fra noen oppdrag

Belysning

DJ Stavanger

«Med litt belysning kan en forvandle et trist kontorlandskap til et innbydende festlokale».

Vi har forskjellige typer lys som kan bidra til å skape den rette atmosfæren for deres fest. Lys kommer i forskjellige former og fasonger, med eller uten ledning. Felles for dem er at de kontrolleres fra et panel som gjør at de kan inngå i et større lysarrangement. For eksempel når det blir introdusert en artist eller en taler eller når lokalet forvandles om til en liten nattklubb.

Vi legger sammen en plan for hvordan lokalet lyssettes, hva som skal fremheves og farger som ønskes.

Blank Form (#3)